Tips

Dags att ta steget till förlovning

Om du och din partner går i tankarna om att förlova er är det dags att slå till. Skjut inte på saker som är viktiga, speciellt inte om ni älskar varandra. Planera något riktigt fint och ställ frågan en gång för alla till din partner.

Förlovningsringar kan du köpa i flera olika material. Det vanligaste är guld men det finns även i vitt guld och silver. Det beror lite på vad ni tycker om och vilken budget ni har. Köp förlovningsringar i silver på nätet till ett riktigt förmånligt pris.

Fördelar med att vara gift

Det finns flera fördelar med att vara gift med sin partner. Giftorätten ger er båda en säkerhet genom att ni delar på alla tillgångar vid en separation eller skilsmässa, såvida ni inte skriver ett äktenskapsförord. På så sätt kommer båda få en bra början om förhållandet inte håller livet ut.

Det är även fördelaktigt om ni exempelvis har barn eftersom arvsrätten blir tydligare. Om ni vill ta ett lån är det exempelvis lättare att få det beviljat från banken om ni båda står på lånet. Fördelarna med att gifta sig är betydligt fler än nackdelarna. Det här är dock bara teknikaliteter, det viktigaste är förstås att ni trivs med varandra och behandlar varandra väl.

Du kanske också tycker om...