Tips

Fixa frisyren med hjälp av löshår

När du är på jakt efter förnyelse är håret ett bra ställe att satsa på. Med en ny frisyr kan du förändra ditt utseende och din stil rejält. Du kan inte bara klippa håret på ett annorlunda sätt, du kan även färga eller förlänga håret. Löshår kan också användas om du vill göra någon typ av rastaflätor med inslag av en annan färg i håret.

Hårförlängning är snyggt

Det är snyggt att göra en hårförlängning, inte mycket slår ett fint hårsvall. Beställ på nätet om du vill ha hår av hög kvalitet och många varianter att välja mellan. En hårförlängning behöver inte vara jättelång, du väljer själv. Tänk på att välja en hårfärg som liknar din egen så mycket som möjligt för att få ett naturligt resultat.

Det är klokt att välja en professionell frisör som är erfaren inom löshår om du vill ha ett bra resultat. Även om frisörtjänster inte har några specifika regler och det inte finns någon frisörlicens har du alltid rätt att klaga om du är missnöjd. Skyddet är dessvärre otydligt. Vi rekommenderar att du väljer en professionell frisör med rätt utbildning för att undvika missnöje så gott det går.

Du kanske också tycker om...