Mode Tips

Snygga tröjor i stora storlekar

Behöver du en större storlek på dina kläder ska inte det hindra dig från att köpa något snyggt. Alla har rätt till att hittar kläder i sin storlek och ha sin personliga stil. XL Kläder har kläder i större storlekar och flera kända varumärken.

Färre butiker med stora storlekar

Allt fler butiker väljer att ta bort större storlekar från sina fysiska butiker. För personer som använder en större storlek innebär det att de inte får testa kläderna före köp. Butikerna hänvisar nämligen istället sina kunder till nätet.

Trots att stora butikskedjor hävdar att de har anpassat sitt utbud efter den efterfrågan som finns, har också större storlekar blivit mer efterfrågade. Dessutom är det allt fler personer med mindre storlekar som väljer en större storlek för en lösare passmodell.

Osäker på din storlek

Beställer du kläder på nätet kan det vara svårt att veta vilken storlek du ska ha. Speciellt om kläderna finns i utländska storlekar som vi i Norden inte är lika vana vid. Före du handlar på nätet kan det därför vara bra att kolla storleksguiden och följa måtten som visas där. På det sättet kan du vara mer säker på att du får hem rätt storlek.

Du kanske också tycker om...