Accessoarer Skönhet Tips

Att välja nya smycken

Vad du bär kring halsen och handleden eller kanske på överarmen och längs vristen på foten, är sådant som kan göra stor skillnad. Både vad gäller dig själv och ditt välbefinnande och hur andra uppfattar dig. Följ trender, och våga prova nytt eftersom förändringar livar upp.

Nära till naturen och tidlös design

Den senaste tiden har modetrenden av att återgå till naturen även speglat sig inom smyckesdesign. Företag erbjuder smycken i form av olika löv, stenar och pärlor. Naturen har alltid varit en väg till välbefinnande. För att hitta smycken med organisk känsla och tidlös design.

Något nytt för känslan

Guld och silver går inte ur tiden, och om du vanligen klätt dig i silver så kan du testa hur det känns med guld istället. Om du är van vid guld, gör tvärsom och känn dig fin med silver. Lek med större och bredare smycken, alternativt tunnare och nätta. Det är garanterat att det får dig att känna dig som en ny person.

Kombinationer, färg och budskap

Egentligen finns det heller inget som hindrar dig att kombinera silver och guld. Du kan testa olika ringar med färgglada naglar eller en fransk manikyr. Tänk på att sådant, samt olika budskap adderar en dimension till hur du visar upp din karaktär och personlighet.

Du kanske också tycker om...