Mode

Det manliga modet

Kanske är det dags att förnya sig eller helt byta stil då det kommer till modet. Det manliga modet har förändrats under åren som gått och i dag så finns det mycket att välja bland då det kommer till kläder för herrar. Det finns alltid något som kan passa och nätet svämmar över av kläder som vill hamna i din garderob.

Ta en titt på Just Junkies ett danskt modeföretag som började 2009, kollektionen då bestod av jeans i olika modeller och då var namnet Demin Junkies. Då sortimentet utökades till mer än jeans så ändrade man namn till det mer passande Just Junkies. Numer så hittar vi förutom jeans också jackor, hoodies. skjortor och joggingbyxor i skön kvalité. De populära joggingbyxorna ser ut som vanliga byxor men är med resår i midjan och en så kallad slim tapered fit som innebär att de smalnar till längst ner mot benen.

Jeansen är något som vi gärna använder och dessa går både att använda till vardag och helg. Vid festligare tillfällen så kan det räcka med att slänga på sig en kavaj så är det en outfit som fungerar på en fest. Med ett par snygga sneakers på så är vi hemma med vår outfit och kan bege oss på lokal. Det finns många stilar att välja bland och för att hänga med så kan man kolla upp King Magazine ett modemagasin för herrar. Där hittar man bloggare som ger sina tips om mode för män men också artiklar om manligt mode som kan intressera.