Smink Tips

Hitta smink till lägre priser

 

Det ligger i människans natur att vilja vara vacker och i det moderna samhället finns det gott om produkter och redskap som hjälper dig med det lilla extra. Länge har skönhetsprodukter varit de rika förunnat men numera finns det en djungel med smink och produkter även för dig med en tunnare plånbok. Med hjälp av ett verktyg där du hittar rabatter och jämför priser är du ett steg närmare ett vackrare liv.

Nödvändigheter och icke-nödvändigheter

Psykologen Maslow myntade en teori om människans behovshieraki där du i Sverige i många fall har en livsstil på översta trappsteget. Först och främst behöver du använda dina pengar till mat och därefter kan du lägga pengarna på ytligheter. På så sätt är det ett fint hjälpmedel att hitta smink och produkter till lägre priser för att spara pengar. Klicka dig vidare här så kommer du till ett bra verktyg.

Gör vardagen lite roligare

Att sätta guldkant på vardagen är ett gammalt och välkänt uttryck. Och visst ligger det mycket klokskap i det? I en insändare i DN skriver en kvinna om att sminket hjälper henne att glömma sin sjukdom genom att hon tycker att det känns som om att hennes medmänniskor ser hennes person när hon har sminkat sig frisk och fin. Ett välvårdat yttre ska helt klart inte behöva kosta en förmögenhet.

Du kanske också tycker om...