Skönhet Tips

Håret – en viktig del av oss

Det finns många människor i vårt land som redan i unga år börjar bli tunnhåriga. Omkring en fjärdedel av alla män har något form av håravfall efter 30 medan håravfall hos män i 60-års åldern ligger så högt som två tredjedelar. Det finns ett hormon i kroppen som heter DHT som angriper hårsäckarna och gör dem mindre och i slutändan slutar håret helt att växa ut i dessa hårsäckar.

Hjälp finns tillgänglig

Om du eller någon du känner börjar bli tunnhårig finns det olika hjälp tillgänglig. Olika tillskott kan skjuta upp håravfallet och göra att du behåller ditt hår. Klicka här för att få hjälp så att just du kan behålla friskt hår och slippa oroa dig över tidigt håravfall. Din frisyr är viktig för din självkänsla och du har rätt att känna dig säker med ditt hår.

Vad gör frisyren för dig?

En snygg frisyr gör mycket för din självkänsla. Det är inte bara det du ser på reklam utan det är en del av dig. Alla ser ditt hår och med en frisyr kan du utrycka dig på fler sätt än med enbart kläderna du bär. Om du oroar dig över att bli tunnhårig se till att skaffa hjälp så att du slipper oroa dig, det finns hjälp att få.

Du kanske också tycker om...